Λίγες ημέρες έμειναν πριν την μεγάλη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 και η δημοτική αρχή της Πάτρας δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου η Βασίλισσα του κεφιού και της χαράς να δώσει για μία ακόμα χρονιά το ρυθμό σε όλη την χώρα.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου με πλήθος εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στο κέντρο της πόλης και η γιορτή θα κορυφωθεί το βράδυ όταν ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Δημαράς θα κηρύξει την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2014. Σύμφωνα με το έθιμο θα ακολουθήσει συναυλία από γνωστό συγκρότημα και φυσικά η νύχτα θα γίνει μέρα με τα πυροτεχνήματα.

Η πόλη θα συνεχίσει να ζει σε καρναβαλικούς ρυθμούς αφού τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πολλές καρναβαλικές εκδηλώσεις όπως το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, τα μπουρμπούλια, οι παιδικές καρναβαλουπόλεις, η παρέλαση του παιδικού καρναβαλιού και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Η γιορτή θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Μαρτίου όπου θα διεξαχθούν οι μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού! Το Σάββατο 1 Μαρτίου θα διεξαχθεί η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση και την Κυριακή 2 Μαρτίου η Μεγάλη παρέλαση όπου αναμένεται να παρελάσουν πάνω από 30.000 καρναβαλιστές.

Το βράδυ της Κυριακής 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού όπου όπως κάθε χρόνο οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα τελειώσουν με ένα μεγάλο show πυροτεχνημάτων στον μώλο του Αγίου Νικολάου.

Το Πατρινό Καρναβάλι κόντρα σε κάθε κρίση κόντρα σε κάθε μιζέρια σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την κορυφαία γιορτή νεολαίας στην Ελλάδα!


[button color=blue size=medium link=http://www.patrasinfo.com/%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B9]Δείτε περισσότερα για το Πατρινό Καρναβάλι 2014[/button]