Καφές στην Πάτρα

Η πιο αγαπημένη συνήθεια

Όπως ισχύει για όλους τους Έλληνες, έτσι και για τους Πατρινούς ο καφές δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά τρόπος ζωής. Η Πάτρα, κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού φοιτητών που διαμένουν σε αυτή, έχει πολλές καφετέριες σε κάθε γωνιά της πόλης.

Στην Πάτρα υπάρχουν πολλά μέρη προκειμένου να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ οι συνεχείς πεζοδρομήσεις στο κέντρο της πόλης έχουν αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα του κέντρου της Πάτρας και έχουν δημιουργήσει  περισσότερες «εστίες» απόλαυσης. Τα δύο σημαντικότερα παραδείγματα αποτελούν ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου και ο πεζόδρομος της οδού Αγίου Νικολάου (κάθετος με την Ρήγα Φεραίου), δύο δρόμοι με πληθώρα καταστημάτων και καφετεριών.

Σταθερή αξία αποτελούν και οι κεντρικές πλατείες της πόλης, με την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων να προσφέρεται για καφέ με θέα σε μία από τις ομορφότερες πλατείες της πόλης, εκεί όπου το queen cafe μπορεί να σας προσφέρει επιλεγμένες γεύσεις καφέ και ποτών μαζί με απολαυστικές ποικιλίες.

Εκτός κέντρου σας υπάρχει επίσης και η περιοχή της Μαρίνας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, για καφέ λίγα μόλις μέτρα από την θάλασσα με θέα τον Πατραϊκό κόλπο. Πρόκειται για μία πρόταση που δεν θα πρέπει να χάσετε.

Παράλληλα υπάρχουν δεκάδες άλλες αξιόλογες επιλογές, όπως το καφέ Φάρος εν’ Πάτραις το οποίο βρίσκεται στην βάση του Φάρου της Πάτρας, ή οι παραλιακές καφετέριες στην περιοχή του Ρίου (βόρεια της Πάτρας) και των Βραχναιίκων (νότια της Πάτρας).

Save

Φάρος εν Πάτραις

Σημείο αναφοράς της πόλης το οποίο αποτελεί στολίδι, όαση πρασίνου και πραγματικό παράδεισο ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.
Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του λειτουργεί αναψυκτήριο, εστιατόριο και μπαρ με μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, φρέσκων χυμών, λιγουρευτών γλυκισμάτων, χορταστικών εδεσμάτων και δροσερών κοκτέιλ.

Δείτε περισσότερα…

Queen Cafe

Το Queen Cafe είναι μία επιλογή για όσους επιζητούν ένα ξεχωριστό περιβάλλον με καλή μουσική, φιλική διάθεση και άψογο service. Απολάυστε τον καφέ, την μπύρα ή το ποτό σας με θέα την μεγαλύτερη πλατεία της Πάτρας, τα Υψηλά Αλώνια.

Δείτε περισσότερα…

Εξερευνήστε περισσότερες επιλογές: