Κατέληξε στο πρόγραμμα δρομολογίων για το 2014 η Ryanair και απο οτι φαίνεται για μία ακόμα χρονιά η Ιρλανδική εταιρία χαμηλού κόστους θα συνδέει την Πάτρα με την Πάφο και το Μιλάνο.

Πιο συγκεκριμένα το Μιλάνο θα συνδέεται με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη και Παρασκευή), ενώ η Πάφος τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο).

Αυτή την φορά η Ryanair περιορίζει την διάρκεια των δρομολογίων προς Μιλάνο αφού τα δρομολόγια προς  θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου 2014 ενώ η διάρκεια δρομολόγησης πτήσεων προς Πάφο παραμένει ίδια με πέρισυ αφού τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν την 31η Μαρτίου.

Πάντως το γενικότερο κλίμα δείχνει πως πρόκειται για μία σεζόν στην οποία θα υπάρχει αύξηση ενδιαφέροντος από εταιρίες καθώς πολλές εταιρίες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την δρομολόγηση πτήσεων από και προς Άραξο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του patrasinfo.com έχει ήδη υπάρξει συμφωνία με εταιρία που θα πραγματοποιεί πτήσεις από Άραξο προς Λονδίνο – Γκάτγουικ. Πρόκειται για εταιρία η οποία εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις τσάρτερ, θα παρέχεται όμως και η δυνατότητα μεμονωμένης αγοράς εισιτηρίων. Σε λίγες ημέρες το patrasinfo.com θα σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την πτήση του Λονδίνου αλλά και για άλλους προορισμούς.