Η αρχικά πρώτη φωτογραφία σε ψήφους του Παναγιώτη Μανώλη είναι τελικώς η φωτογραφία που κερδίζει στον διαγωνισμό φωτογραφίας του patrasinfo.com με θέμα “Πατρινό Ηλιοβασίλεμα”

Η διαδικασία ανακοίνωσης του τελικού αποτελέσματος ως γνωστόν δεν ανακοινώθηκε την ημέρα λήξης του διαγωνισμού αλλά σήμερα (μία εβδομάδα αργότερα) δεδομένου πως είχαμε λάβει καταγγελίες σχετικά με προσπάθειες αλλοίωσης του αποτελέσματος, πλαστές ψήφους από εικονικά προφίλ facebook κλπ.

Από την πρώτη στιγμή το patrasinfo.com προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος του διαγωνισμού και μαζί με τους νομικούς συμβούλους αλλά και εξειδικευμένους στα social media κατέβαλλε σημαντική προσπάθεια προκειμένου να διαπιστώσει εάν οι ανωτέρω καταγγελίες ευσταθούν. Είναι αλήθεια πως πρόκειται για ένα θέμα περίπλοκο και από νομικής αλλά και τεχνικής άποψης.

Τελικώς καταλήξαμε πως δεν αποδεικνύεται προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος συγκεκριμένα από κάποιον συμμετέχοντα παρ’ όλο που ορισμένες συμμετοχές εμφανίζουν αριθμό ψήφων από προφίλ facebook τα οποία εμπειρικά δείχνουν πως είναι εικονικά. Αν όμως η προσπάθεια αλλοίωσης προέρχεται από τον συμμετέχοντα ή από ανταγωνιστή ο οποίος θέλει να σαμποτάρει την συμμετοχή προκειμένου να αποκλειστεί ο συμμετέχων δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Θυμίζουμε ότι κύριος σκοπός του patrasinfo.com είναι να διαφημίζει την πόλη της Πάτρας και να προβάλλει τις ομορφιές της, γιατί η Πάτρα είναι μία όμορφη πόλη αρκεί να την αγαπήσουμε κι εμείς ακόμα περισσότερο και να σταματήσουμε να προβάλλουμε τα όποια αρνητικά. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος αυτού του διαγωνισμού φωτογραφίας. Η Πάτρα διαθέτει ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα που δεν έχει αναδειχθεί. Με την συμμετοχή όλων σας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έναν σημαντικό αριθμό πανέμορφων φωτογραφιών τις οποίες το patrasinfo.com θα αξιοποιήσει προκειμένου η ομορφιά της Πάτρας να διαδοθεί όσο πιο μακριά γίνεται.

Το patrasinfo.com θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό φωτογραφικό άλμπουμ με τις καλύτερες κατά την γνώμη μας φωτογραφίες καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός εξαιρετικών φωτογραφιών οι οποίες δεν συγκέντρωσαν αρκετές ψήφους και οι οποίες αποτελούν διαφήμιση για το ηλιβασίλεμα της Πάτρας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας και την συμβολή σας για την διαφήμιση της πόλης. Άλλωστε η όποια θετική προσπάθεια για την ανάπτυξη αυτής της πόλης ωφελεί όλους τους συμπολίτες μας.

 

Οι πέντε πρώτες φωτογραφίες σε ψήφους

Νικήτρια φωτογραφία - Παναγιώτης Μανώλης

Νικήτρια φωτογραφία – Παναγιώτης Μανώλης

2η φωτογραφία - Χακουστή Μουντζούλια

2η φωτογραφία – Χακουστή Μουντζούλια

3η φωτογραφία - Δημήτριος Καρβέλης

3η φωτογραφία – Δημήτριος Καρβέλης

4η φωτογραφία - Χρήστος Χατζαράς

4η φωτογραφία – Χρήστος Χατζαράς

5η φωτογραφία - Χρήστος Χατζαράς

5η φωτογραφία – Χρήστος Χατζαράς