Καρναβαλικό Περίπτερο στην Πάτρα

Εγκαινιάστηκε στα μέσα του καλοκαιριού το Καρναβαλικό Περίπτερο στην Πάτρα στην πλατεία Τριών Συμμάχων. Με αυτό τον τρόπο έγινε πράξη με έναν ακόμη τρόπο η βούληση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» για ζωντανή και μόνιμη παρουσία του Πατρινού Καρναβαλιού στην πόλη σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το καρναβαλικό περίπτερο βρίσκεται στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στρατηγικό σημείο της πόλης, αφού βρίσκεται δίπλα στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, συνδεδεμένο παραδοσιακά με την τελετή λήξης του καρναβλιού, αλλά και με την αιχμή των επισκεπτών και τουριστών οι οποίοι φτάνουν από το λιμάνι και τους σταθμούς του ΚΤΕΛ και του ΟΣΕ.

Στο καρναβαλικό περίπτερο ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει και να αγοράσει μοναδικά αναμνηστικά προϊόντα του Πατρινού Καρναβαλιού, την Carnival Card, να έχει ενημέρωση και πληροφόρηση για το θεσμό, την ιστορία, την συμβολή του στην ανάπτυξη της πόλης και γενικότερα να έχει ένα άμεσο σημείο επαφής με την μεγάλη γιορτή της πόλης, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της με πανελλήνια και διεθνή εμβέλεια.

Συνδεδεμένο με τη ζωή της πόλης το καρναβαλικό περίπτερο θα είναι ένα σταθερό σημείο αναφοράς και προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού, άμεσα συνδεδεμένο με τη ζωή της πόλης και ταυτόχρονα μόνιμη διαφήμιση για το θεσμό.

Το καρναβαλικό περίπτερο λειτουργεί ώρες καταστημάτων.