Η γιορτή ξεκινάει. Το 5ο PICK PATRAS στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που πλέον γίνεται θεσμός για την πόλη μας. Το 5ο PICK PATRAS είναι γεγονός.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς διοργάνωσης του 5ου PICK έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την φιλοξενία του θεσμού και εκτιμούν ότι σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποζημιώσει τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν και θα προβάλει για άλλη μια φορά την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα οι τελικοί αγώνες του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013) θα μεταδοθούν για πρώτη φορά live από τα κανάλια Novasports.

Είναι πολύ θετικό για την πόλη της Πάτρας μία τέτοια εκδήλωση να γίνεται θεσμός. Παρά τις δυσκολίες της εποχής οι διοργανωτές δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν χρόνο με τον χρόνο να πραγματοποιούν μία ολοένα και καλύτερη διοργάνωση. Παράλληλα η φετινή μετάδοση των τελικών μέσω των καναλιών novasports θα διαφημίσει ακόμα περισσότερο την εκδήλωση σε όλη την Ελλάδα και θα είναι ευχής έργον το PICK να αποτελέσει γιατί όχι ένα κορυφαίο τουριστικό γεγονός για την πόλη όπως είναι το Πατρινό Καρναβάλι. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στην παρούσα φάση πολλοί από τους συμμετέχοντες στο PICK, έρχονται από άλλες πόλεις ακόμα και το εξωτερικό πράγμα που σημαίνει σημαντικά οφέλη για την πόλη.

Σε κάθε περίπτωση η Πάτρα και οι Πατρινοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες που θα έρθουν για να ψυχαγωγηθούν στην πόλη της Πάτρας.

Δείτε το διαφημιστικό spot του 5ου PICK PATRAS