ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παρακάτω δρομολόγια ΔΕΝ ισχύουν πλέον.

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε τα νέα δρομολόγια.

Μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη σελίδα του ΟΣΕ www.trainose.gr

Δρομολόγια για Πάτρα από / προς Αθήνα, Πειραιά και Αεροδρόμιο Αθηνών

[/vc_column_text]

Η νέα διπλή γραμμή του ΟΣΕ, έφτασε πλέον στο Αίγιο και το ταξίδι με το τρένο είναι ακόμα πιο εύκολο.

Μπορείτε να οδηγήσετε μέχρι το Αίγιο και να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας στο άνετο δωρεάν πάρκινγκ στον Σταθμό του ΟΣΕ στο Αίγιο. Διαφορετικά μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο του ΟΣΕ από την Πάτρα. Τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΣΕ είναι απόλυτα ρυθμισμένα με τα δρομολόγια του τρένου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Τα τρένα του ΟΣΕ ξεκινάνε από το Αίγιο και στο Κιάτο γίνεται μετεπιβίβαση σε άλλο τρένο – ηλεκτροκίνητο, με άμεση ανταπόκριση.

*Σύνδεση με ΜΕΤΡΟ γραμμή 2 (Ελληνικό – Ανθούπολη)
*Σύνδεση με ΜΕΤΡΟ γραμμή 2 (Ελληνικό – Ανθούπολη)
[/vc_column][/vc_row]

Δρομολόγια Πάτρα – Αεροδρόμιο Αθηνών με ΟΣΕ

Από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Η Πάτρα συνδέεται με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” με δρομολόγια του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ). Λόγω της ανακατασκευής του σιδηροδρομικού δικτύου το δρομολόγιο πραγματοποιείται από την Πάτρα μέχρι το Κιάτο με λεωφορεία του ΟΣΕ.

Στο Κιάτο γίνεται μετεπιβίβαση σε συρμό του Προαστιακού Αθηνών, ο οποίος τερματίζει στον κεντρικό σταθμό τρένων της Αθήνας και από εκεί οι επιβάτες παίρνουν το τρένο που καταλήγει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Πάτρα – Πειραιάς με ΟΣΕ

Ταξιδέψτε από και προς το λιμάνι του Πειραιά με λεωφορεία και τρένα του ΟΣΕ

Ο ΟΣΕ λόγω την ανακατασκευής του δικτύου δεν πραγματοποιεί απ’ ευθείας δρομολόγια, αλλά συνδέει την Πάτρα με τον Πειραιά με τρένο και λεωφορείο. Το λεωφορείο του ΟΣΕ ξεκινάει από την Πάτρα και καταλήγει στο Κιάτο, όπου γίνεται μετεπιβίβαση σε τρένα του Προαστιακού Αθήνας με τελικό προορισμό τον κεντρικό σταθμό τρένων της Αθήνας “Σταθμός Λαρίσης”. Από εκεί μετεπιβιβάζονται σε τρένο με τερματικό σταθμό του Πειραιά.

*Σύνδεση με ΜΕΤΡΟ γραμμή 1 (Πειραιάς – Κηφισιά)
*Σύνδεση με ΜΕΤΡΟ γραμμή 1 (Πειραιάς – Κηφισιά)

Οι ανωτέρω συνδυασμοί δρομολογίων και οι αντίστοιχες μετεπιβιβάσεις αποτελούν προτάσεις του patrasinfo.com και προκύπτουν με βάση τους επίσημους πίνακες δρομολογίων του ΟΣΕ (Ιούλιος 2017). Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον συνδυασμοί δρομολογίων.

Στα ανωτέρω δρομολόγια λεωφορείων και τρένων πραγματοποιούνται και ενδιάμεσες στάσεις.

Το patrasinfo.com δεν ευθύνεται για τυχόν τροποποίηση των δρομολογίων. Σας συνιστούμε να επιβεβαιώνετε τα δρομολόγια και μέσω του ΟΣΕ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας Κεντρικού Σταθμού Πάτρας: 2130121510

Γενική γραμμή πληροφοριών ΟΣΕ: 14511
(χρέωση: 0,62 €/λεπτό από σταθερό και 0,98 €/λεπτό από κινητό).

Περισσότερες πληροφορίες και διαδρομές