Ποτό στην Πάτρα

Προτάσεις για νυχτερινή διασκέδαση στην Πάτρα

Η Πάτρα φημίζεται για την νυχτερινή ζωή της. Πληθώρα από μπαρ, μπυραρίες/pubs, νυχτερινά κέντρα και μπουζούκια βρίσκονται εντός και εκτός κέντρου πόλης, πολλά από τα οποία βρίσκονται επί των πεζοδρόμων και πλατειών της πόλης.

Το γεγονός ότι η Πάτρα είναι μια πόλη με πολλούς φοιτητές, την καθιστά μια ιδανική πόλη για αξέχαστες  νυχτερινές εμπειρίες. Καλή διασκέδαση.

Save

Disco Room

Το Disco Room είναι μία από τις πιο εγγυημένες επιλογές της πόλης για νυχτερινή διασκέδαση. Αμιγώς νυχτερινό κέντρο, το disco room παίζει τις καλύτερες επιτυχίες από τα 80s τα 90s και το σήμερα.

Είναι ένα από τα πιο παλιά και αγαπητά νυχτερινά κέντρα της Πάτρας, ενώ συχνά διοργανώνονται βραδιές ζωντανής μουσικής από αγαπημένους 90s καλλιτέχνες όπως οι Μιχάλης Ρακιντζής, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Αρβανίτη κλπ. Θα το βρείτε στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Πατρέως με είσοδο από την Αγ. Ανδρέου.

Δείτε περισσότερα…

Distinto

Ένα από τα πιο διάσημα σημεία διασκέδασης της Πάτρας, το Distinto σας περιμένει στο Εμπορικό Κέντρο Κόλλα, στο κέντρο της πόλης για να δώσει στην διασκέδαση μια διαφορετική διάσταση. Τους καλοκαιρινούς μήνες η διασκέδαση μεταφέρεται και στην παραλιακή στο Ρίο, για διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εξερευνήστε περισσότερες επιλογές: