Πως να έρθετε στην Πάτρα με λεωφορείο

Δρομολόγια από και προς τους πιο σημαντικούς προορισμούς

Το λεωφορείο είναι ένας οικολογικός, βολικός και οικονομικός τρόπος για να ταξίδι από και προς στην Πάτρα. Μπορείτε να ταξιδέψετε καθημερινά από και προς πολλές πόλεις της Ελλάδας με υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων «ΚΤΕΛ Αχαΐας» απ’ όπου πραγματοποιούνται δρομολόγια προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και άλλες μεγάλες πόλεις βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό Όθωνος Αμαλίας και Ζαΐμη.

με λεωφορείο από / προς Αθήνα

Για να έρθετε στην Πάτρα με λεωφορείο από την Αθήνα, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας πραγματοποιεί καθημερινά δεκάδες δρομολόγια εκ των οποίων τα περισσότερα εξυπηρετούν και ενδιάμεσες στάσεις (όπως Αίγιο και Κόρινθο), ενώ υπάρχουν και δρομολόγια express. Η μέση συχνότητα δρομολογίων είναι ανά μισή ώρα. Η απλή διαδρομή διαρκεί περίπου δυόμιση ώρες, ενώ η express διαδρομή διαρκεί περίπου δεκαπέντε λεπτά λιγότερο. Τα λεωφορεία από Αθήνα ξεκινούν από τον Κεντρικό Σταθμό Υπεραστικών λεωφορείων του Κηφισού.

Save

με λεωφορείο από / προς Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με λεωφορείο προς Πάτρα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο E93, το οποίο έχει αφετηρία έξω από το κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου (θύρες 4-5) και να κατεβείτε στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού, απ’ όπου θα μετεπιβιβασθείτε σε λεωφορείο με προορισμό την Πάτρα. Η συγκεκριμένη διαδρομή μπορεί να γίνει και αντιστρόφως.

Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” μπορείτε να φτάσετε στην Πάτρα και με λεωφορεία και τρένα του ΟΣΕ.

Αναζήτηση διαμονής στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές

Booking.com
Booking.com