Προαστιακός Πάτρας

Χάρτης δρομολογίων προαστιακού σιδηροδρόμου Πάτρας

Το Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού 25/26 Φεβρουαρίου, το τελευταίο δρομολόγιο από Πάτρα θα πραγματοποιείται στη 01:30 αντί για 11:30

Ο Προαστιακός Πάτρας αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής των κατοίκων της Αχαϊκής πρωτεύουσας και συνεισφέρει σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ο ΟΣΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων κατάφεραν και δημιούργησαν επιπλέον στάσεις για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ο Προαστιακός συνδέει κυρίως τον κεντρικό σταθμό της Πάτρας με τις βόρειες περιοχές της πόλης, καθώς και με την περιοχή του Ρίου. Την καλοκαιρινή περίοδο, εξυπηρετεί ιδιαίτερα αυτούς που θέλουν να κολυμπήσουν στις παραλίες του Καστελόκαμπου, Ρίου και Αγίου Βασιλείου, καθώς ο τερματικός σταθμός, όπως και οι ενδιάμεσοι σταθμοί, αποτελούν μία ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να φτάσουν σε μία παραλία εύκολα, γρήγορα και οικονομικά καθώς οι παραπάνω παραλίες απέχουν μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την εκάστοτε στάση του Προαστιακού.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον Προαστιακό Πάτρας συχνά, αξίζει η έκδοση κάρτας απεριορίστων διαδρομών, καθώς σε αυτή τη περίπτωση τα ταξίδια μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ πιο οικονομικά.

Ο Προαστιακός Πάτρας εξυπηρετεί ιδιαίτερα και την μετάβαση των φοιτητών από και προς το Πανεπιστήμιο, αφού στην στάση “Καστελλόκαμπος” υπάρχει σύνδεση με λεωφορεία στα οποία μετεπιβιβάζονται οι φοιτητές.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον χάρτη από εδώ.

Save

Τιμές Εισιτηρίων

Απλής μετάβασης: 1,40 €
Απλής μετάβασης (μαθητές, φοιτητές, ΑμΕΑ, πολύτεκνοι): 1,00 €

Τιμές Καρτών Πολλαπλών Διαδρομών

Μηνιαία Κάρτα: 25,00 €
Μηνιαία Κάρτα (μαθητές, φοιτητές, ΑμΕΑ, πολύτεκνοι): 15,00 €
Ετήσια Κάρτα: 240,00 €
Ετήσια Κάρτα (μαθητές, φοιτητές, ΑμΕΑ, πολύτεκνοι): 120,00 €


* εκδίδονται επίσης 6-μηνιαίες & 3-μηνιαίες κάρτες πολλαπλών διαδρομών (κανονικής και εκπτωτικής τιμής) ως εξής:
Τιμή 6-μηνιαίας κάρτας: Τιμή μηνιαίας Χ 5
Τιμή 3-μηνιαίας κάρτας: Τιμή μηνιαίας Χ 2.5