Το συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό Mr. Proper συμμετέχει ως μέγας χορηγός στο Πατρινό καρναβάλι, όπου μαζί με την ομάδα του, τους Properistas, ανοίγει τη φετινή μεγάλη παρέλαση, δίνοντας το έναυσμα για τη μεγάλη γιορτή.

Ο Μr. Proper έχει πάθος με την καθαριότητα και δεν μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας και να συμβάλει μαζί με την ομάδα του, τους Properistas, ώστε η πόλη να είναι και πάλι καθαρή την Καθαρά Δευτέρα.

O Mr. Proper έχει κάνει την παρουσία του αισθητή στην Πάτρα εδώ και μέρες, στις στάσεις, στους τοίχους της πόλης, στους δρόμους, και μας παροτρύνει να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και μαζί με την ομάδα του θα λάβει κι αυτός μέρος στη μεγάλη γιορτή!

Με δεσπόζον και λαμπερό άρμα, πλαισιωμένο από 100 Properistas ντυμένοι με την ειδική φόρμα καθαριότητας και εφοδιασμένοι με σφουγγαρίστρες και σφουγγάρια,

ο Mr. Proper και οι Properistas δίνουν το δικό τους, λαμπερό σημάδι στη φετινή καρναβαλική γιορτή, δείχνοντας με άκρως χιουμοριστικό τρόπο, πως η καθαριότητα μπορεί να είναι διασκεδαστική!

Γιατί και στο Πατρινό καρναβάλι, στην καθαριότητα ένας είναι ο Mr. Proper

Mrproper1

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]