Νεότερη ενημέρωση: Πέμπτη 10 / 03 / 2016

Ανατροπές στο σκηνικό του καιρού φέρουν οι νεότερες μετεωρολογικές προβλέψεις, σύμφωνα με τις οποίες ο καιρός κατά την διάρκεια των παρελάσεων αναμένεται άστατος.

Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της παρέλασης του Σαββάτου αναμένεται βροχή κατά διαστήματα η οποία θα σταματήσει μετά τις 9 το βράδυ.

Την Κυριακή μετά από μία καταιγίδα που αναμένεται περίπου στις 11 το πρωί, η παρέλαση θα ξεκινήσει στις δυο το μεσημέρι με πιθανότητα ελαφριάς βροχής, ενώ η τελετή λήξης αναμένεται χωρίς βροχή.

Με καλό καιρό φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν οι μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2016, σύμφωνα με τις μέχρι ώρας προβλέψεις.

Αν και είναι νωρίς για ακριβείς προβλέψεις, τα μέχρι ώρας μετεωρολογικά δεδομένα δείχνουν πως μετά τις ελαφρές βροχοπτώσεις που θα έχουμε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 (πιθανόν τις μεσημεριανές ώρες), ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει, με το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 να έχουμε μια ηλιόλουστη μέρα. Συγκεκριμένα δε την ώρα της νυχτερινής ποδαράτης παρέλασης ο ουρανός θα είναι καθαρός και η θερμοκρασία θα βρίσκεται περίπου στους 14 βαθμούς κελσίου.

Καιρός στην Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού (13 Μαρτίου 2016)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στο τουριστικό οδηγό Πάτρας την 13/05/2016 ο καιρός θα είναι και πάλι καλός, δίνοντας την ευκαιρία στους καρναβαλιστές να παρελάσουν χωρίς βροχή. Πιο συγκεκριμένα την ώρα της παρέλασης η θερμοκρασία θα είναι στους περίπου 17 βαθμούς κελσίου ενώ θα υπάρχει ελαφριά νέφωση η οποία αναμένεται να υποχωρήσει κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτό σημαίνει πως και η τελετή λήξης θα γίνει με καλό καιρό και οι χιλιάδες επισκέπτες θα απολαύσουν για μία ακόμα φορά το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που θα κλείσει την αυλαία του Πατρινού Καρναβαλιού 2016.

Για μία ακόμα χρονιά η Αχαϊκή πρωτεύουσα αναμένεται να κατακλυστεί από επισκέπτες ενώ και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία παραμένουν σε υψηλά επίπεδα όπως κάθε χρόνο, παρά την οικονομική κρίση. Όπως και να έχει είτε με ήλιο, είτε με βροχή, είτε με λεφτά είτε χωρίς, είναι βέβαιο πως το Πατρινό Καρναβάλι για μία ακόμα χρονιά θα δώσει χαρά και κέφι σε χιλιάδες κόσμο. Και όσο πιο δύσκολες είναι οι εποχές που ζούμε, τόσο περισσότερο έχουμε ανάγκη από τρόπους που θα μας κάνουν να ξεχνάμε για λίγο τα προβλήματα ώστε να επιστρέφουμε πιο δυνατοί στον αγώνα της ζωής.

Καλό Καρναβάλι σε όλους από την ομάδα του patrasinfo.com και η μαυροδάφνη με μέτρο!

*Κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας η σελίδα “Ο καιρός για τις Παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2016” θα ενημερώνεται, προκειμένου να έχετε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σχετικά με την πρόβλεψη του καιρού.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]