Ξενοδοχεία στην Πάτρα – εκτός κέντρου πόλης

Επιλεγμένες προτάσεις διαμονής εκτός κέντρου πόλης & κρατήσεις δωματίων

Ξενοδοχεία στο Πατρινό Καρναβάλι

Η επιλογή ξενοδοχείου στο Πατρινό Καρναβάλι θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι πως παρά την κρίση, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς, πολλά ξενοδοχεία σημειώνουν πληρότητες που φτάνουν ακόμα και το 100%.

Παράλληλα λόγω της αυξημένης ζήτησης οι τιμές είναι πιο αυξημένες σε σχέση με την υπόλοιπη περίοδο δεδομένου πως η καρναβαλική περίοδος αποτελεί την υψηλή περίοδο της Πάτρας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δείτε τις προτάσεις μας για τα ξενοδοχεία του κέντρου κάντε κλικ εδώ.

Παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις μας για περιφερειακά ξενοδοχεία που βρίσκονται εκτός κέντρου τα οποία όμως αποτελούν και πιο οικονομικές λύσεις.

Περιορισμένος αριθμός δωματίων λόγω του Καρναβαλιού. Δείτε ΕΔΩ τα τελευταία διαθέσιμα δωμάτια μέσω booking.com

Florida Blue Bay

Το παραθαλάσσιο Florida Blue Bay βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Πελοποννήσου, τον Ψαθόπυργο, πάνω στο κύμα του Κορινθιακού και πλάι στις καταπράσινες πλαγιές του Παναχαϊκού όρους.

Απέχει περίπου 17 χλμ από το κέντρο της Πάτρας. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα την θάλασσα ενώ παρέχεται δωρεάν WiFi.

δείτε περισσότερα…

Airotel Achaia Beach

Το παραθαλάσσιο Airotel Achaia Beach βρίσκεται κοντά στο Ρίο και απέχει περίπου 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται κοντά σε στάση του Προαστιακού Πάτρας κάνοντας πολύ εύκολη την μετάβαση στο κέντρο.

Παρέχει δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στον Πατραϊκό Κόλπο, στα βουνά και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση και παροχές για καφέ. Το πρωινό μπορεί να σερβιριστεί και στα δωμάτια.

δείτε περισσότερα…

Poseidon

Σε μια υπέροχη παραθαλάσσια τοποθεσία, η οποία περιβάλλεται από πράσινο, στα Καμίνια Αχαΐας, 14χμ. από την πόλη των Πατρών, το Poseidon Hotel προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και ζεστή ατμόσφαιρα.

Όλα τα δωμάτια του Hotel Poseidon διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες, τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, ηλεκτρονική θυρίδα ασφαλείας και 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο σε ολόκληρο το ξενοδοχείο.

δείτε περισσότερα…

Apollon

Το Hotel Apollon βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας,  δίπλα στη νέα γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και προσφέρει κλιματιζόμενα διαμερίσματα με θέα στη γέφυρα και στη θάλασσα. Το καζίνο του Ρίο απέχει λιγότερο από 1 χιλιόμετρο.

Κάθε ευρύχωρο και ηλιόλουστο διαμέρισμα του Hotel Apollon διαθέτει τηλεόραση και κουζίνα με ψυγείο.

δείτε περισσότερα…

Castello Hotel

Το Castello Hotel βρίσκεται στο Ρίο, 5χλμ. από την Πάτρα και 1χλμ. από την νεόκτιστη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Προσφέρει άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, ασφαλή χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και 24ωρη ρεσεψιόν.

Τα άρτια εξοπλισμένα δωμάτια προσφέρουν μίνι μπαρ, κλιματισμό, τηλεόραση / μουσική και άλλες παροχές. Κάθε ιδιωτικό μπάνιο έχει ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

δείτε περισσότερα…

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Booking.com
Booking.com