Διεθνείς Αγώνες Καρτ στην Πάτρα – P.I.C.K.

Διεθνείς Αγώνες Καρτ στην Πάτρα

Από το 2009 και κάθε χρόνο, στην Πάτρα διοργανώνονται αγώνες καρτ στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για το “P.I.C.K.”, ακρονύμιο της φράσης: Patras International Circuit for Kart [Διεθνείς Αγώνες Καρτ Πάτρας].

Το Σαββατοκύριακο 24/25 Σεπτεμβρίου του 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το 8ο PICK.

Το διήμερο κατά το οποίο διαρκεί το PICK, η Πάτρα μετατρέπεται σε πρωτεύουσα το μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης μετατρέπονται σε πίστα αγώνων, τοποθετούνται κερκίδες, η πόλη γεμίζει καρτ και αθλητές και φυσικά φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έρχονται στην Πάτρα για να απολαύσουν τις μοναδικές συγκινήσεις που χαρίζει το PICK. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο θέαμα που κάθε χρόνο προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες. Αυτό συμβαίνει λόγω της ποιότητας, αλλά και της ιδιαιτερότητας της διοργάνωσης, αφού το κέντρο της πόλης μετατρέπεται σε πίστα αγώνων.

Παράλληλα κατά την διάρκεια των αγώνων, πραγματοποιούνται φαντασμαγορικές επιδείξεις που εκπλήσσουν τους θεατές!

Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν ζήσει έντονες συγκινήσεις με το μοναδικό υπερθέαμα που παρουσιάζεται. Επιδείξεις από αυτοκίνητα εκατοντάδων «αλόγων», μοναδικές φιγούρες αυτοκινήτων κινούμενων σε δύο τροχούς, εκθεσιακά περίπτερα στην πλατεία Γεωργίου και φυσικά εντυπωσιακά κορίτσια περιμένουν τους φίλους του PICK.

Save

Save

Save

Προγραμματίστε από νωρίς το ταξίδι σας προκειμένου να βρείτε τις καλύτερες δυνατές τιμές σε ξενοδοχεία.

Σας θυμίζουμε πως το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, αλλά και ο ΟΣΕ παρέχουν δεκάδες δρομολόγια καθημερινά για την μετάβαση στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του PICK.

Διοργανωτές του 8ου P.I.C.K. είναι ο Α.Ο.Π. υπό την θεσμική επίβλεψη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος , ο Δήμος Πατρέων,  η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων (ΛΕ.Μ.Α.Ν.) και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών.

Πηγή φωτογραφιών: http://flashstar.skaipatras.gr/

Αναζήτηση διαμονής στην Πάτρα

Booking.com
Booking.com