Πάτρα – Κυλλήνη με αυτοκίνητο

Μετάβαση στο λιμάνι που συνδέει την Δυτική Ελλάδα με την Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Από το λιμάνι της Κυλλήνης του νομού Ηλείας μπορείτε να ταξιδέψτε προς Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη με ένα από τα πολλά δρομολόγια που υπάρχουν καθημερινά προς τα δημοφιλή νησιά.

Για να μεταβείτε από την Πάτρα στην Κυλλήνη με αυτοκίνητο θα πρέπει να ακολουθήσετε την Εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου. Πρόκειται για έναν δρόμο ο οποίος δεν διαθέτει διαχωριστικό ασφαλείας στην μέση του δρόμου. Παράλληλα, ο δρόμος συνδέεται με πολλούς κάθετους αγροτικούς δρόμους και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, ενώ είναι πολύ σημαντικό να τηρείτε τα όρια ταχύτητας.

Η διαδρομή Πάτρα – Κυλλήνη είναι περίπου 76,5 χλμ και διανύεται σε περίπου μία ώρα.

Οδηγώντας από Πάτρα και μετά από 52,5 περίπου χλμ,θα συναντήσετε την διασταύρωση στην οποία θα πρέπει να στρίψετε δεξιά προς Κυλλήνη. Στο σημείο υπάρχουν αρκετές σχετικές πινακίδες (προς Κυλλήνη, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά).

Μετά την διασταύρωση θα οδηγήσετε περίπου 12,5 χλμ και θα φτάσετε στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Save

Εισιτήρια για Ζάκυνθο – Κεφαλονιά – Ιθάκη

Στο λιμάνι της Κυλλήνης υπάρχουν εκδοτήρια των ναυτιλιακών εταιριών, οι οποίες εκτελούν δρομολόγια από το λιμάνι της Κυλλήνης προς Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Στο λιμάνι της Κυλλήνης δραστηριοποιούνται οι εταιρίες, Levante Ferries, Kefalonian Lines, Zante Ferries.

Αναζητήστε και αγοράστε online το εισιτήριο σας συγκρίνοντας τις τιμές όλων των εταιριών:

Οδικός χάρτης Πάτρα – Κυλλήνη