Αεροδρόμιο Αράξου προς Κυλλήνη και Ζάκυνθο

Το ταξίδι προς την Ζάκυνθο, το δημοφιλές νησί του Ιονίου, εξυπηρετεί ιδιαίτερα το Αεροδρόμιο του Αράξου, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι της Κυλλήνης, που συνδέει την Πελοπόννησο με την Ζάκυνθο και άλλα Ιόνια νησιά. Για την άφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης από το Αεροδρόμιο του Άραξου, υπάρχουν οι εξής τρόποι:

  • με ταξί (το κόστος της διαδρομής είναι περίπου 50 €)
  • με υπεραστικά λεωφορεία ΚΤΕΛ (κυρίως εάν ταξιδεύετε με Ryanair)

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από το Αεροδρόμιο Αράξου για Κυλλήνη ή για Ζάκυνθο με λεωφορείο θα πρέπει να ταξιδέψετε μέσω Πάτρας.

Λεωφορεία από το Αεροδρόμιο Αράξου προς Κυλλήνη, Ζάκυνθο

Εάν ταξιδεύετε με Ryanair, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο προκειμένου να σας μεταφέρει στον κεντρικό σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αχαΐας στην Πάτρα. Από τον κεντρικό σταθμό θα πρέπει να περπατήσετε περίπου πέντε λεπτά προκειμένου να φτάσετε στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Ζακύνθου, απ’όπου θα πάρετε το λεωφορείο για Κυλλήνη ή Ζάκυνθο. Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ζακύνθου βρίσκεται επίσης στην οδό Όθωνος Αμαλίας, όπως και το ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Δρομολόγια Πάτρα – Ζάκυνθος

Δευτέρα – Σάββατο: 11:00, 15:30, 19:30
Κυριακή: 11:00, 15:30, 19:30


Δρομολόγια Ζάκυνθος – Πάτρα

Δευτέρα – Σάββατο: 05:15, 10:00, 14:15, 18:15
Κυριακή: 07:45, 10:00, 14:15, 18:15

Τιμές Εισιτηρίων

Εισιτήριο απλής μετάβασης: 8,70€

*στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πορθμείο

Τα δρομολόγια ενδέχεται να τροποποιηθούν βάση των δρομολογίων των πλοίων για Ζάκυνθο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας ΚΤΕΛ Ζακύνθου: 26950 22255 (Ζάκυνθος), 2610 220993 (Πάτρα)

Διαδρομή από ΚΤΕΛ Αχαϊας προς ΚΤΕΛ Ζακύνθου

Λεωφορεία από Ζάκυνθο, Κυλλήνη προς Αεροδρόμιο Αράξου

Από Ζάκυνθο για να φτάσετε στο Αεροδρόμιο Αράξου θα πρέπει να επιλέξτε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου για Πάτρα. Από τον σταθμό του ΚΤΕΛ Ζακύνθου της Πάτρας θα πρέπει να περπατήσετε περίπου πέντε λεπτά προκειμένου να φτάσετε στο ΚΤΕΛ Αχαΐας απ’ οπού αναχωρεί το λεωφορείο για το Αεροδρόμιο Αράξου. Δρομολόγια για Αεροδρόμιο Αράξου εκτελούνται μόνο βάση των δρομολογίων της Ryanair και οι αναχωρήσεις πραγματοποιούνται περίπου τρεις ώρες πριν την πτήση.